cant get on chat. - Dendroboard
Dendroboard

Go Back   Dendroboard > Miscellaneous > Dendroboard.com Feedback, Help Desk & Questions
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read Advertise

Support Our Sponsors
No Threads to Display.

facebook

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10-12-2005, 02:24 AM
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Seacoast of New Hampshire
Posts: 265
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default cant get on chat.

21:22] Connecting...
[21:22] Unable to connect : java.net.SocketException : Software caused connection abort: connect

thats wht it says when i try to connect. i am computer illiterate. what do i have to do?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 10-12-2005, 02:27 AM
Scott's Avatar
Mod
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tucson, AZ
Posts: 8,566
Blog Entries: 6
Thanks: 108
Thanked 440 Times in 263 Posts
Default

Update your Java install. There should be another post or two farther down saying more about this.
__________________
Join the Southwest Frog Group FB Page!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10-17-2005, 01:31 AM
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spartanburg, SC
Posts: 390
Thanks: 1
Thanked 7 Times in 1 Post
Default

I'm getting this same error, even tried reinstalling the java, but no luck. Anyone have a fix on this?
Reply With Quote
 
  #4 (permalink)  
Old 10-24-2005, 06:23 PM
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spartanburg, SC
Posts: 390
Thanks: 1
Thanked 7 Times in 1 Post
Default

Anybody have a fix for this yet? I'm still unable to get on. I've been using mIRC, but this is such a pain to use.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 10-24-2005, 08:57 PM
elmoisfive's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 4,324
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

Your firewall may be your issue - are you sure it isn't blocking your connection?

Bill
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 11-01-2005, 03:50 PM
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spartanburg, SC
Posts: 390
Thanks: 1
Thanked 7 Times in 1 Post
Default

I think I figured it out. It seems it was my virus scan; when I installed a new one, I was able to get back in. Hope that helps anyone else with this problem. It was McAfee, I installed the McAfee Security Suite and things have been working a lot better.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
chat steelcube Dendroboard.com Feedback, Help Desk & Questions 1 01-04-2007 10:07 AM
CHAT *slddave* Dendroboard.com Feedback, Help Desk & Questions 14 11-02-2006 03:35 AM
Chat Down Jordan B Dendroboard.com Feedback, Help Desk & Questions 3 09-21-2006 01:21 AM
Chat Catfur The Lounge 2 03-27-2005 04:20 AM
CHAT *slddave* The Lounge 0 12-31-1969 11:00 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.