Photos Not Uploading - Dendroboard
Dendroboard

Go Back   Dendroboard > Miscellaneous > Dendroboard.com Feedback, Help Desk & Questions
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read Advertise

Support Our Sponsors
No Threads to Display.

facebook

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-20-2020, 05:21 PM
Woodswalker's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Michigan
Posts: 681
Blog Entries: 38
Thanks: 56
Thanked 49 Times in 47 Posts
Default Photos Not Uploading

I just uploaded a pair of photos, and they don't seem to have gone through correctly. All I'm seeing is one image saying, "no thumbnail," and another image that doesn't remotely resemble what I uploaded.

When I finished my upload, I got a message saying they were successfully uploaded, and then I was routed to my gallery, where the new images should have been. When I click on these, they just reload the gallery without any text near any of the photos, and I also have no tools to edit or delete these wonky images.

I also noticed recently that several of my old photos have now tilted to the wrong orientation, and they weren't like that before. Is there some overhaul taking place that's having technical difficulties?
__________________
A life without a dog is one not worth living.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 01:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.