Pictures appear, and then disappear - Dendroboard
Dendroboard

Go Back   Dendroboard > Miscellaneous > Dendroboard.com Feedback, Help Desk & Questions
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read Advertise

Support Our Sponsors
No Threads to Display.

facebook

Like Tree1Likes
  • 1 Post By siteadmin

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-18-2018, 07:58 PM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pictures appear, and then disappear

So every post that I read that has attachments, for whatever reason, does not allow me to look at the pictures for more than about 5-10 seconds before the thumbnail preview turns into a link. When the page loads, if I am quick enough I can scroll down and zoom in to get a quick glimpse before it disappears. If I click on the link it won’t load, and tells me something like the server stopped responding or that there is a problem with the attachment. I have tried using both the enhanced mobile view, and the regular desktop version on my phone (Iphone X). I hate the Tapatalk app, so I haven’t really tried using it. Then again, i couldn’t register my account from my phone (desktop or mobile enhanced view) and had to actually download Tapatalk to register....... maybe I just have to bite the bullet and use it, but I would really prefer not to. Thanks in advance for any help or suggestions.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 03-19-2018, 12:57 PM
carola1155's Avatar
Mod
 
Join Date: Sep 2007
Location: South Jersey
Posts: 5,006
Thanks: 141
Thanked 368 Times in 286 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Admins,

I actually noticed this issue the other day too. iOS- Safari - normal browsing (not mobile enhanced view)

So- not an isolated issue.
__________________
-Tom
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to carola1155 For This Useful Post:
siteadmin (03-19-2018)
  #3 (permalink)  
Old 03-19-2018, 07:19 PM
siteadmin's Avatar
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 636
Thanks: 9
Thanked 15 Times in 14 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Quote:
Originally Posted by carola1155 View Post
Admins,

I actually noticed this issue the other day too. iOS- Safari - normal browsing (not mobile enhanced view)

So- not an isolated issue.
testing post attachments.

hitachino_biru.jpg

which iOS is this?
I don't think they've given some sites to catch up with the software.

Lee
Reply With Quote
 
  #4 (permalink)  
Old 03-19-2018, 08:26 PM
carola1155's Avatar
Mod
 
Join Date: Sep 2007
Location: South Jersey
Posts: 5,006
Thanks: 141
Thanked 368 Times in 286 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

I'm using iOS 11.2.6

The attachment you included gave me the same issue. It shows up, I can see its a few beer bottles... then it disappears, and simply shows link information.... and then I get a "congratulations! Amazon.com User!" spam pop-up.
__________________
-Tom
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03-20-2018, 04:05 PM
siteadmin's Avatar
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 636
Thanks: 9
Thanked 15 Times in 14 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

I testing this thread on our office Ipad using Safari and the image didn't disappear-

image.jpg

Is it all images, or only certain one that this happens to? Does it happen across different browsers?

Niall
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 04-16-2018, 09:37 AM
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Northern, NJ
Posts: 174
Thanks: 37
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

I think this problem happened to me a while back, although that thread has been deleted.

I am on iOS high Sierra 10.13.4 and I see thumbnails that turn into blue question marks and when I click on them I see the top few lines of the picture and nothing below. It seems like it is not completely loading.

The only recent upgrade on my computer was from Microsoft so I don't feel this change is on my end.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 04-16-2018, 09:43 AM
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Northern, NJ
Posts: 174
Thanks: 37
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Found it:

http://www.dendroboard.com/forum/den...ml#post2927978

It was a problem with lite box which you were struggling to resolve, we all made changes on our end which solved the problem but was not really the correct fix. I assume when we stopped complaining you stopped researching the problem with lite box?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 04-16-2018, 04:25 PM
siteadmin's Avatar
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 636
Thanks: 9
Thanked 15 Times in 14 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Hey there,

Can you grab us a screenshot of what you're seeing?
Have you tried the basic caches and cookies clear to see if it solved the issue?

Ed
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 04-17-2018, 01:47 AM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Rye, NH
Posts: 22
Thanks: 26
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Same thing here, I can’t see half the pictures on this board. I’m on an iPad. The thumbnail starts to open then turns to a link. When I click on the link it opens partially then quickly this message, “safari cannot load the page because the network connection was lost” . On my desktop, no problems.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 04-17-2018, 04:10 PM
siteadmin's Avatar
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 636
Thanks: 9
Thanked 15 Times in 14 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Sorry to hear that you folks are having issues with images. I was able to replicate this issue on iPad so I will escalate the problem to our technical team (Case #3046917). Hopefully we can get the issue resolved soon. Thanks for your ongoing patience!

Cheers,

Erik
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to siteadmin For This Useful Post:
Cmal (04-17-2018)
  #11 (permalink)  
Old 04-20-2018, 01:45 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 9
Thanks: 8
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I’ve had the same problem with not being able to see the pics. It’s frustrating enough that I haven’t been checking out the board lately. It’s too outdated
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to StellaArtie For This Useful Post:
Cmal (05-10-2018)
  #12 (permalink)  
Old 04-20-2018, 03:33 PM
siteadmin's Avatar
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 636
Thanks: 9
Thanked 15 Times in 14 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Hey there,

The tech team is looking into the issue at the moment.
Once we get some news on this we'll give you guys a heads up

Ed
StellaArtie likes this.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to siteadmin For This Useful Post:
StellaArtie (04-24-2018)
  #13 (permalink)  
Old 05-17-2018, 02:04 PM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Rye, NH
Posts: 22
Thanks: 26
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Still no change. Any hope of fixing this problem?
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 05-17-2018, 08:40 PM
siteadmin's Avatar
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 636
Thanks: 9
Thanked 15 Times in 14 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Hi there,

This issue was reported on a couple of sites and the ticket shows that it has been resolved. If you're still having the same problems on this site, perhaps the fix failed to get implemented here. I've re-opened the ticket with our technical team to see if the fix can be applied here. Apologies for the inconvenience.

Cheers,

Erik
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to siteadmin For This Useful Post:
Cmal (05-19-2018)
  #15 (permalink)  
Old 06-05-2018, 12:04 AM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Rye, NH
Posts: 22
Thanks: 26
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Any progress made to fix this problem?
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 06-06-2018, 08:02 PM
siteadmin's Avatar
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 636
Thanks: 9
Thanked 15 Times in 14 Posts
Default Re: Pictures appear, and then disappear

Hey there,

Unfortunately, we're still waiting for an update on this.
Still got no news on this just yet.
When there is we'll chime into this thread and give you a heads up.

Cheers,

Ed
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to siteadmin For This Useful Post:
Cmal (06-07-2018)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.